Velkommen til fremtidens måde at have bil på

I gamle dage besøgte man en bilforhandler 5-10-15 gange, inden man besluttede sig. Man skulle prøvekøre den ene og den anden bil og præsenteres for en frygtelig masse papirer. Sådan er det heldigvis ikke længere. OmnicarSale gør alting meget nemmere. ALT er inkluderet i prisen, du kan trygt klare det hele online og har 14 dages fortrydelsesret. Nemt, trygt og smart.

Sort By 
 1. Read more about Er elbil det rigtige for dig?
  el-biler
  Er elbil det rigtige for dig?

  Elbiler er kommet for at blive, derfor kan det være en god ide at sætte sig lidt ind i hvad der er op og ned, når det kommer til elbiler. Hvor langt kan de reelt set køre? Hvor lang tid tager en opladning? Hvor meget kan du spare ved at skifte til el?

 2. Read more about Skal jeg købe en elbil?
  el-biler
  Skal jeg købe en elbil?

  Elbiler bliver mere og mere populære, efterhånden som der kommer flere nye modeller. Men hvad er fordele og ulemper ved at vælge elektrisk? Her er vores guide, når du skal beslutte om en elbil er det rigtige for dig.

 3. Read more about En begynderguide til elbil-batterier
  el-biler
  En begynderguide til elbil-batterier

  Med flere elbiler på vejene end nogensinde før, har du måske gjort dig overvejelser om de batterier, der driver dem. Her er alt, hvad du behøver at vide om batterier til elbiler.

 4. Er du klar til din nye bil?

  Nemt, trygt og smart. Her får du overblikket over alle vores biler.

  Se alle 1 biler
 5. Read more about Hvad er en mild hybridbil?
  el-biler
  Hvad er en mild hybridbil?

  Hvis du leder efter en bil, der er mere miljøvenlig, kan du overveje en såkaldt mild hybrid. Men hvad betyder det helt præcist? Her er alt, hvad du behøver at vide.

 6. Read more about Hvad er en plug-in hybrid?
  el-biler
  Hvad er en plug-in hybrid?

  Hybridbiler bliver stadig mere populære i takt med, at både bilmærker og købere efterspørger et mere miljøvenligt alternativ til benzin- og dieselbiler. Der findes dog flere typer hybridbiler. Her forklarer vi, hvad en plug-in hybridbil er, og hvorfor det kan være det rigtige valg for dig.

Super fleksible muligheder for finansiering

Få din bil finansieret med markedets bedste vilkår. Hurtigt, nemt og 100% online.
Så ved du præcis, hvad din bil koster hver måned.

Hjælp til finansiering