7 gode grunde til at du skal købe din næste bil brugt og online hos os

Få leveret din bil til døren og se 6 andre grunde til at købe din næste bil hos os.

1. Kæmpe udvalg

Rekordmange brugte biler købes og sælges i Danmark hvert år - mange hundredetusinde, faktisk. Forestil dig så, at du lod dig begrænse til kun at kunne vælge mellem de halvtreds modeller, du lige kunne finde i dit lokale område. Nej, vel... Gå online og filtrer søgninger lige efter dine behov, hvad angår både budget, størrelse, model og meget mere.

2. Total bekvemmelighed

Hvis du nogensinde har købt en brugt bil på den gammeldags måde, ved du allerede, hvor tidskrævende det kan være. I dag kan du gøre det hele på én aften, hjemme fra din sofa, og gennemse tusindvis af brugte biler på din telefon eller bærbare computer uden at skulle forlade huset. Billeder af høj kvalitet og 360-graders fotografering gør det lige så godt at browse online, som at tjekke bilerne ud i det virkelige liv.

3. Intet pres

At købe en bil online betyder, at du får al den information, du har brug for, uden pres eller en forventning om at købe. At browse i ro og mag, ligesom du gør, hvis du handler online efter tøj eller andet, det giver dig tid til at researche og træffe gode beslutninger.

4. Nem betaling

Alt foregår alt online. At købe en brugt bil og få den finansieret er lige så nemt som at købe alt andet online - der er ikke noget papirarbejde eller andre besværligheder. Det hele er overskueligt og nemt via en simpel formular.

5. Levering til din dør

Når du har undersøgt, gennemset, valgt og betalt for din nye bil, så skal du blot vælge et leveringstidspunkt. For når du køber en brugt bil online - i hvert fald fra OmnicarSale - betyder det, at du kan vælge at få den leveret til døren et par dage efter din bestilling. Vores leveringsservice er klar til at bringe bilen til dig, på det tidspunkt, der passer dig bedst.

6. Returner den, hvis den ikke passer

At købe en brugt bil fra OmnicarSale betyder også, at du får op til 14 dage til at returnere din bil, hvis den ikke passer dig. Du kan have gjort dig alverdens forberedelse, men hvis den umiddelbart 'perfekte bil' ankommer, og din mand hader farven, hunden nægter at hoppe op i bagagerummet eller hvis kopholderen ikke passer til den ekstra store cappuccino, der får dig ud af sengen en mandag morgen... Ja, så kan du vælge at returnere din bil og prøve en anden.

7. Sikker og ren

En af de mange andre fordele ved online shopping er, at du ikke behøver at bekymre dig om corona og afstand til andre, når du sidder ved dit eget køkkenbord. Vi rengør naturligvis vores biler ekstremt grundigt inde og ude, før vi leverer den til dig, og vores leveringsspecialister er uddannede til at udføre en sikker overdragelse.

Der er masser af brugte biler af høj kvalitet at vælge imellem hos OmnicarSale. Brug søgefunktionen til at finde din favorit, køb den online, og få den leveret lige til døren.

Vi opdaterer og tilføjer konstant nye, brugte biler til vores lager. Hvis du ikke kan finde den rigtige i dag, så tjek løbende for at se, hvad der er tilgængeligt. Du kan også gemme din søgning og få notifikationer som den første, når vi har biler, der matcher dine behov.