Verdens smarteste måde, når du vil være godt og grønt kørende

Nu behøver du ikke længere besøge adskillige bilforhandlere for at finde din næste bil. Fremtiden er online og OmnicarSales gør oplevelsen både nem, overskuelig og tryg. Omnicar er en virksomhed, der har specialiseret sig i bilbranchen. Vi er de første i Danmark, der tilbyder servicering af din bil hjemme hos dig selv med vores mobile værksteder. Og nu har vi taget næste skridt i vores ambition om at ændre danskernes måde at købe brugt bil på. Klar det hele hjemme fra din sofa uden besværligheder og bekymringer.

Trygt, nemt og online

ALT er inkluderet i den månedlige pris. Du skal ikke bekymre dig om noget som helst, og du har altid 14 dages fuld returret.

Køb eller finansiering

Du vælger om du vil købe eller finansiere din nye bil. Bestil hjemme fra din sofa, og få leveret din nye bil lige til din hoveddør.

Vi guider dig trygt hele vejen

Al begyndelse kan virke svær. At finde, vælge og beslutte sig for en ny bil på nettet kan måske virke lidt specielt. Men det er nemt, smart og superenkelt - og vi er her for at hjælpe dig igennem hele processen.

Smart og trygt, hvis du vil købe

Det er blevet nemmere at købe og køre grønt. Se vores fine udvalg af nyere, brugte hybrid - og elbiler og vælg den, der passer dig, når det passer dig.

Køb bil

Super fleksible muligheder for finansiering

Få din bil finansieret med markedets bedste vilkår. Hurtigt, nemt og 100% online.
Så ved du præcis, hvad din bil koster hver måned.

Hjælp til finansiering

Skal din nuværende bil indgå i handlen?

Vi tager gerne din bil i bytte, når du køber en ny hos os. Du indtaster din nummerplade, udfylder formularen og så giver vi et tilbud. Så enkelt er det.

Sælg bil

Klar til at købe bil?

Nemt, trygt og smart. Her får du overblikket over alle vores biler, hvis du ellers er klar til at beslutte dig.

Se alle 1 biler